Wat kan ik voor jou betekenen?

De behandelingen

 

 

Intuïtieve ontspanningsmassage

De intuïtieve ontspanningsmassage is een massage die gebaseerd is op technieken en grepen uit de Klassieke massage, maar die volledig op gevoel wordt gegeven en afgestemd is op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. De behandeling kan daardoor iedere keer anders zijn. Strijkingen en diepere knedingen met warme, etherische olie zijn kenmerkend voor deze massage. Hierdoor zal je heerlijk ontspannen en het verbetert de doorbloeding en het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof je cellen beter bereiken. Kortom er ontstaat een mooie harmonie tussen lichaam en geest.

 

 

Drukpuntmassage 

Kleine punten in ons lichaam kunnen voor een hoop pijn of spanning zorgen. Bij drukpuntmassage worden deze plekken gericht gemasseerd met de duimen of de handpalmen waardoor de energie weer vrijuit kan stromen. Met deze techniek kan het helingsproces op gang worden gebracht. Daarnaast wordt het hormoonstelsel op diverse manieren in balans gebracht en kan hoofdpijn worden verminderd. De behandeling werkt diep door op aarding en gronding, wat weer helpt om onder alle omstandigheden dichter bij jezelf te blijven.

 

 

Holistic Pulsing 

Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt al pulsend afgestemd op het eigen ritme van de persoon. Hierdoor worden blokkades opgelost die zijn ontstaan doordat spanningen zich hebben opgehoopt in het lichaam, bijvoorbeeld in spieren of organen. Holistic Pulsing zorgt ervoor dat je het ritme van je lichaam terugvindt en je weer kunt ontspannen.

 

 

Reiki

Bij Reiki wordt universele energie met de handen doorgegeven aan het lichaam. Reiki gebruikt de universele energie om blokkades in je lichaam te doorbreken en om de energiebanen weer in balans te brengen. Reiki wordt ingezet bij fysieke, emotionele en mentale klachten en ook voor het verbeteren van de levenskwaliteit.

Samen aan de slag met jouw vraag

Bij onze eerste afspraak maken we kennis met elkaar en vertel ik jou over mijn behandelingen. Tevens oriënteer ik mij op jouw vraag en bekijken we welke behandeling het beste past. Het tarief voor behandelingen bedraagt 40,- euro per uur.                                                        

Intuïtieve massage
Reiki
Drukpuntmassage
90 min. / € 60,-
  • Intuïtieve ontspanningsmassage gecombineerd met Reiki.
  • Deze behandeling is gericht op de energiedoorstroming en het openen van de chakra’s     
 
60 min. / € 40,-
  • Doorgeven van universele levensenergie met de handen
  • Reiki helpt om lichamelijk, emotioneel en mentaal balans te ervaren
 
60 min. / € 40,-
  • Massage op de drukpunten van het onderbeen en voetmassage
  • Hiermee wordt een diep ontspannend effect op lichaam en geest bereikt
 
Aansprakelijkheid

Ik ben niet verantwoordelijk voor enige schade, in welke opzicht dan ook, aan het lichaam naar aanleiding van een door mij uitgevoerde behandelingen. De behandelingen die ik geef zijn niet medisch, maar puur ter ontspanning. Als je onder doktersbehandeling bent, overleg dan altijd met de arts of een massage mag. 

Scroll naar boven